• Kleinemunsterlander2

• Kleinemunsterlander5

• Kleinemunsterlander1

Wandelingen

De club organiseert jaarlijks verschillende aangelijnde wandelingen, soms in combinatie met een losloopgebied, en dit in de verschillende provincies van het land.
Leden die suggesties hebben mogen dit altijd laten weten via het algemeen mailadres.

Start om 14u stipt
Startpunt : Parking Kluisbos, Torendreef gemeente Kluisbergen (wandelrouteknooppunt nummer 7)

De parking is bij "Chalet Des Bruyeres" waarvan het adres is : Enclus de Haut 49 Kluisbergen (50 m van de parking)
Met een beetje geluk staan de boshyacinten dan al in bloei.
De wandeling (6,5 Km) heeft gematigde hoogteverschillen en bij slecht weer is stevig schoeisel gewenst.
Voor wie wat moeite heeft met de afstand voorzien wij een short cut waarbij je slechts 5 Km doet.
Onderweg voorzien wij voor alle deelnemers een bevoorradingspost (hapje/drankje).
Dit is een aangelijnde wandeling en elke begeleider is verantwoordelijk voor zijn hond(en).
Tijdens de wandeling kunnen foto's genomen worden voor de website en de facebook pagina van onze vereniging.